Saturday, 16 February 2013

suka hatilah kot nak cerita apa .. Hewhew :P

ASSALAMUALAIKUM ..

Hai kawan .. lama kan dila x update blog ..  btw masa x mengizinkan lah .. ayat .. haha
nak cerita apa tah lupa dah aihhh .. huhu .. sekarang dekat sekolah just tinggal aku dengan wani ja .. farah dengan farhanah pakat dok pindah .. aishhh .. macm xmau lepas ja hampa .. tpy sbb nk blajr kan .. mana boleh nk halang .. farah dok langkawi 4 tahun .. mak aiiii ... dengar pon macm lama .. tapi baru baru niy kami hang .. wauuu .. best la jugak .. tapi hang bukan bt apa pon .. rancang nk men bowling la , tengok wayang la , nak p karok la , last dok sembang ja .. malu la konon .. haha .. tapi untung nya dapat jugak jumpa farah .. hewhew .. untunglah farah bf dia datang .. rasa macam xpuas ja hang .. tup tup pukul 5:30 dh .. dengan makan tengah hari pon dak .. dok rancak sembang ja .. gambar banyak kt fon wani , farah n tab wani ja .. fon aku masa tulah nak abih pon .. ngek kan .. macam apa lagi ..  esok dh start sekolah .. cuti seminggu mana cukup .. hewhew .. esok jadi xtentu hala la aku dengan wani .. pbalik p balik la .. naik ja form 4 .. dh ramai kawan aku kenal , walaupun sebelum niy jarang tegur .. sekarang mereka la geng baru aku .. kadang2 boleh gila jugak dok dengan depa semua .. kalau gelak macam xdak dh kelas .. dok riuh kami ja ... hidup walaweyyyyyyyyyyyyy .. haha ..  haritu p gaint terserempak dengan adila  dalam hati dok kata mesti abang aku mai jugak .. tengok2 terserempak dia kt bowling .. amboi best ja noh men bowling .. bukan nk ajak .. hehe .. aku baru kenal dengan bdk mata sepet .. atau nama sebenar dia anis nabihah kot .. kalau x slp tu kot nama dya .. tpi jumpa kt gaint ary tu malu malu nk tegur .. just usya2 ja .. haha .. almaklumlah ... 
weywey hampa xngantok lagi kah .. okey la blog aku bukan lawa sangat pon bt apa update panjang2 kan .. 
okeyyyyyyyyybaiiiiiiiiiiiiiiii guddddddddddniteeeeeeeeeeeeee :*

No comments:

Post a Comment